+358 40 072 1793
sales (a) jatelco.fi
Rajakalliontie 9
38800 Jämijärvi

Arnon

”Homma toimii ja siihen voi luottaa!”

Pekka Virta on Arnon Oy:n tuotantojohtaja. Pekka vastaa Arnon Oy:n omien tehtaiden tuotannosta ja tuotantoketjuun liittyvien keskeisten kumppanien toiminnasta. Arnon on meri-, kaivos- ja uusiutuvan energian teollisuuden johtava sähköistäjä ja automatisoija. Arnonin tehtaat sijaitsevat kolmessa maassa ja kuudessa eri toimipisteessä.
Pekka Virta
Arnon Oy
arnon.fi

Kumppani on syytä valita tarkkaan!

Arnon valitsee kumppaninsa tarkkaan pystyäkseen pitämään asiakaslupauksen parhaasta laadusta ja kustannustehokkuudesta. Jatelcon kanssa ”töitä on tehty yhdessä jo pitkään”, kertoo Pekka. Tämä myös kuvastaa hyvin Arnon tavoitetta luoda pitkäkestoisia
Kumppanuussuhteita. Jatelcolla ja Arnonilla on yhteneväinen käsitys laadun tärkeydestä ja kommunikaatio molempiin suuntiin on sujuvaa. Pekka kertoo yhteistyöstä että ”Jos kokoamisessa tulee ongelmia, niin matalalla kynnyksellä otetaan yhteyttä. Harvoin on kylläkään ollut tarvetta.”

Ketterä ja joustava osa tuotantoa

Jatelcosta on vuosien saatossa tullut Arnonin luottokumppani. Jatelco on Arnonille ketterä, nopea ja joustava toimija, jolla on tärkeä rooli tuotantoketjussa. Jatelcon tapa toimia tarjoaa osaavia ammattilaisia juuri sinne missä heitä tarvitaan – niin Jatelcon omissa moderneissa tiloissa Jämijärvellä kuin Arnonin tehtaalla Tampereella ja muualla. Pekka on erityisen tyytyväinen Jatelcon tapaan arvioida ja viestiä aikatauluista, projekteista ja niiden pitävyydestä. ”Tiukoillekin aikatauluille ja tarpeille Jatelcolta tulee usein myöntävä vastaus – ja silloin aikataulu taatusti myös pitää.”

Helppoa ja luotettavaa yhteistyötä

Pekka ei epäröi hetkeäkään vastata kysymykseen valitsisiko hän Jatelcon uudelleen kumppaniksi ”Ilmaan muuta! Kyllä!” Hän suosittelisi Jatelcoa erityisesti pitkäaikaiseen kumppanuuteen toimijoille, joilla on samankaltaisia tarpeita valmistukselle ja asennustoiminnalle. Jatelcon keskeisillä henkilöillä on vuosikymmenien kokemus alalta ja se näkyy luotettavuutena ja laadukkaana tekemisenä. ”Homma toimii ja siihen voi luottaa!”, Pekka vetää yhteen.
Arnon Tampere
Kaapelikatu 3
33330 Tampere
Arnon Kauhava
Kuparikuja 8
62200 Kauhava
Arnon Vaasa
Opistokatu 15
65100 Vaasa
Arnon Turku
Postikatu 2
20250 Turku