+358 40 072 1793
sales (a) jatelco.fi
Rajakalliontie 9
38800 Jämijärvi

IGL-Technologies

Älykkäitä kokonaisratkaisuja kumppanin kanssa 

Alexander Ivaine on Tamperelaisen IGL-Technologies Oy:n toimitusjohtaja. IGL tuo yrityksille ja taloyhtiöille keinot hallita parkkialueiden vuokrausta ja sähköautojen latausta modernisti ja järkevästi. IGL on sydämeltään ohjelmisto- ja palveluyhtiö, mutta kokonaisratkaisu asiakkaille vaatii aina yhteensopivan kiinteän laitteiston. IGL kehittää, testaa ja markkinoi laitteistoja. Laitteiden valmistuksen IGL on luottanut kumppaneiden hoidettavaksi.
Alexander Ivaine
IGL-Technologies Oy
igl.fi

Jatelco apuna tuotteiden teollistamisessa

IGL tarvitsee ajoittain testisarjoja uusista tuotteista. Testisarjat mahdollistavat uusien toiminnallisuuksien ja tuotemallien testaamisen tositoimissa. Jatelco kokoaa, testaa ja toimittaa tuotteita IGL:n oman kehitystiimin jatkeena. Alexander arvostaa Jatelcon joustavuutta ja ammattimaisuutta: “Tarpeen vaatiessa Jatelco saa tuotteita tehtyä jopa ihan muutamassa päivässä. Jatelco antaa meille myös tärkeää palautetta, miten tuotetta voitaisiin parantaa tai kehittää.”

”Loppuasiakaskin hämmästyi, kun aamulla tilattu tuote oli jo illalla pihassa!”

Jatelco hoitaa IGL:n tuotteet tilauksesta aina asiakkaalle saakka – tarpeen vaatiessa myös asennettuna. Tuotteesta ja luvatusta toimitusajasta riippuen Jatelco voi kokoamisen ja testauksen lisäksi ylläpitää tuotteille puskurivarastoa, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Jatelco hoitaa myös tuotteiden logistiikan asiakkaalle saakka ja tarvittaessa asentaa tuotteet käyttökuntoon. Sujuva yhteistyö ja ripeä toiminta saa Alexanderilta vuolaita kehuja – ”Loppuasiakaskin hämmästyi, kun aamulla tilattu tuote oli jo illalla pihassa!”.

Pitkäjänteisen yhteistyön polulla

IGL on tehnyt Jatelcon kanssa yhteistyötä nyt reilu pari vuotta. IGL ja Jatelco jakavat saman käsityksen asiakkaan arvon ja asiakastyytyväisyyden tärkeydestä. Alexander uskoo yhteistyön jatkuvan ja kasvavan selvästi lähivuosina. ”Voin kyllä kehua Jatelcoa. He ovat hyvä kumppani!”
IGL-Technologies Oy
Korkeakoulunkatu 1
33720 Tampere
Puhelin
+358 40 653 8556
Sähköposti
info (a) eparking.fi
etunimi.sukunimi (a) igl.fi