+358 40 072 1793
sales (a) jatelco.fi
Rajakalliontie 9
38800 Jämijärvi

Trendion

Kasvuyrityksen luottopakki

Jaakko Rostedt on Trendion Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Trendion on suomalainen ennakoivan kunnonvalvonnan asiantuntijayritys. Trendionin sertifioidut värähtelyasiantuntijat ja edistyneet, skaalautuvat kunnonvalvonnan ratkaisut vähentävät äkillisistä konerikoista aiheutuvia tuotantokatkoksia. Palvelun keskiössä on Trendionin kehittämä koneiden ja laitteiden kuntoa mittaava Trendion Online -etävalvontajärjestelmä.
Jaakko Rostedt
Trendion Oy
trendion.fi

Kokonaisvastuu järjestelmätoimituksista

Ensimmäiset mittalaitteet koottiin ja asennettiin tietenkin itse. Pian kuitenkin totesimme, että eihän tämä ole se meidän juttu”, Jaakko toteaa. Yrityksen kasvun ja sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi Trendion tarvitsi luotettavan yhteistyökumppanin vastaamaan järjestelmien kokoamisesta, testaamisesta, toimittamisesta ja asentamisesta. Jatelcosta Trendion löysi kumppanin, jolle voi luottaa kokonaisvastuun järjestelmätoimituksesta aina asiakkaalle saakka.

”Ei tätä alihankinnaksi voi sanoa, Jatelco on osa meidän tiimiä!”

Jatelcolla on suuri rooli Trendionin palvelussa. Trendion tilaa Jatelcolta asiakkaalle tulevan etävalvontajärjestelmän mittalaitteineen, sensoreineen ja kaapelointitarpeineen. Jatelco valmistaa tarvittavat värähtelymittalaitteet, hankkii anturit ja asennustarvikkeet sekä asentaa järjestelmän asiakkaan tuotantolinjalle. Palvelun kannalta on välttämätöntä, että järjestelmä asennetaan ripeästi, oikein ja tuotantoa häiritsemättä. Yhteistyö toimii saumattomasti. Jaakko kuvailee ”Ei tätä alihankinnaksi voi sanoa, Jatelco on osa meidän tiimiä!” Jatelcon joustavuudesta kertoo sekin, että nopeimmillaan kokonaistoimitus on saatu toimitettua asiakkaalle jopa vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Ketterä kumppani kasvuyritykselle

Hallituksen puheenjohtajana Jaakko Rostedtille on tärkeää, että hän voi johtaa Trendionin kasvua ja kehitystä pitkäaikaisen kumppanin kanssa. Yhteistyön ehdoton edellytys on avoin ideointi, luotettava toiminta ja toiminnan korkea laatu. ”Jatelco on ketterä tarttumaan haasteisiin ja laajentamaan omaa vastuutaan meidän kasvun mahdollistajana”, Rostedt toteaa.
Trendion Oy
Myllykaari 12
38700 Kankaanpää
Puhelin
+358 50 342 7462
Sähköposti
support (a) trendion.fi