+358 40 072 1793
sales (a) jatelco.fi
Rajakalliontie 9
38800 Jämijärvi

Harju Elekter

Luottokumppani jo kolmella vuosikymmenellä

Simo Puustelli on Harju Elekter Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja ollut sitä edeltäneen Satmaticin toimitusjohtaja. Harju Elekter on Itämeren alueen johtava sähkö- ja automaatiotekniikan rakentaja. Satmatic on kulkenut upean yli 30-vuotisen matkan porilaisesta keskusvalmistajasta kansainvälisen konsernin keskeiseksi osaksi. Satmaticin matka olisi ollut varmasti toisenlainen ilman luotettavia ja pitkäaikaisia kumppaneita.
Simo Puustelli
Harju Elekter Oy
harjuelekter.fi

"Varmasti tuo onnistuu! Annahan kun katsotaan."

Simon ollessa toimitusjohtajana, Satmatic etsi 80/90-luvun vaihteessa kumppaneita teollisuuslaitosten kenttäasennuksiin. Jatelcon perustajat tarttuivat tilaisuuteen, osoittivat luotettavuutensa toimituksissa ja taipumuksensa kehittää systemaattisesti työmenetelmiä. Kun Satmaticin kasvun ansiosta ”tuotannossa tuli seinä vastaan”, päätti Simo pyytää Jatelcon perustajia lähtemään keskusvalmistukseen. Perustajien vastaus oli jo nyt leimallisen tuttu – ”Varmasti tuo onnistuu. Annahan kun me katsotaan.” Jatelco edeltäjineen onkin ollut Satmaticin ja nyt Harju Elekterin sähkö- ja automaatiokeskusten hovitoimittaja kolmella vuosikymmenellä.

Kumppani kantaa laajaa vastuuta

Jatelco on Harju Elekterille enemmän kuin alihankkija. Kumppanina Jatelco valmistaa ja asentaa Harju Elekterin tuotteita, huolehtii materiaalivirroista Harju Elekterin sopimuksilla ja hoitaa joskus mutkikastakin logistiikkaa eri toimipisteisiin. Jatelcon leimallisin piirre on kuitenkin jatkuva työskentelytapojen ja tuotteiden kehittäminen. ”Tuotannollistamisesta on meille selvää hyötyä lyhyempinä läpimenoaikoina ja kustannussäästöinä”, kertoo Simo Puustelli.

”Työstä se ei ole koskaan jäänyt kiinni!”

Hallituksen puheenjohtajalle ja entiselle toimitusjohtajalle tärkein Jatelcon meriitti on kuitenkin ollut toimitusaikojen ehdoton luotettavuus. Monella toimijalla ”Se pidetään mitä luvataan” voi olla halpaa sanahelinää. Jatelcosta Simo Puustelli toteaa että ”Työstä ei toimitusajan pitäminen ole koskaan jäänyt kiinni! Työt on tehty vaikka yötä myöden, jos tarve on vaatinut.”

Luottokumppania on helppo suositella

Jatelco on todistanut Simo Puustellille osaamisensa ja luotettavuutensa teollisuuden vaativien automaatiokeskusten kumppanina jo kolmella vuosikymmenellä. Kumppanuus jatkuu aktiivisena ja tiiviinä. Pohjoissatakuntalainen sinnikkyys ja henkilökunnan pysyvyys toimivat nekin omalta osaltaan jatkuvuuden takeina. Tältä pohjalta Simon onkin helppo suositella Jatelcoa keskusvalmistajaksi ja asennuskumppaniksi muillekin.
Harju Elekter Oy
ULVILA
Sammontie 9
28400 ULVILA
Harju Elekter Oy
KERAVA
Myllynummentie 4
04250 KERAVA
Harju Elekter Oy
KURIKKA
Käälytie 21
61300 KURIKKA
Telesilta Oy
Telakkatie 6
23500 Uusikaupunki